Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

Person


När du kontaktar kommunen via brev eller e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen

Energi och uppvärmning

Vi kan alla tjäna på att spara energi och minska utsläppen. Med energimärkning för fler varor blir det också lättare att ta energismarta val redan före köpet. Energi- och klimatrådgivningen kan hjälpa till med kostnadsfria råd och tips. Tillsammans kan vi göra stor skillnad.

Från fossila till förnybara bränslen

De flesta känner till att vid eldning av fossila bränslen som olja och kol så produceras växthusgaser som påverkar vårt klimat. Att byta från fossila till förnybara bränslen är idag en självklarhet för många. Till förnybara räknas sol, vind, vatten, jord/berg och biobränsle. I vänsterspalten kan du gå vidare till sidorna om uppvärmning, energirådgivning, värmepump och fjärrvärme.

Kostnadsfri rådgivning för dig

Du har möjlighet att få kostnadsfria råd om hur du kan påverka din energianvändning. Det finns ofta pengar att tjäna på att se över byggnader/ boende, vanemönster och transporter. Förbered dig genom att ta reda på årlig energianvändning.

Samverkansavtal för energi- och klimatrådgivning

Samverkansavtalet gäller för sex olika kommuner med tre energi- och klimatrådgivare som finns i Forshaga kommun.

Här finner du mer information om detta samarbete och kontaktuppgifter.

Innehållsansvarig: Tina Näslund
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Till toppen