Torsby kommun
Torsby kommun

Enhet

Person

  • Annelie Lindberg
  • digitaliseringsstrateg
  • Tfn: +4656016002
  • Mobil: +46732713716
  • E-post: annelie.lindberg@torsby.se
  • Besöksadress: Nya Torget 8, Torsby

Personal

Här kan du söka efter anställd personal som har en anknytning i växeln eller en mobil.
Du kan söka på förnamn, efternamn, titel, e-post, mobilnummer och telefonnummer (börja med * när du söker efter ett telefon- eller mobilnummer. Exempel på sökning: *16xxx (x ersätts av en siffra, du behöver inte ha med alla siffror i en sökning), fler tips för att få bra sökträffar.
Efter att du sökt efter en anställd, kan du klicka på hens namn för att få mer information t.ex. besöksadress, postadress, mobilnummer m.m.

När du kontaktar kommunen via brev och e-post, kommer vi att behandla dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Begränsade besöksmöjligheter - Vi ber er, ring oss eller sänd e-post

För att skydda varandra och minska risken för smittspridning nu i coronatider, ser vi hellre att du som vill ha kontakt med kommunen ringer eller sänder e-post till oss. Vi hoppas och tror att du har förståelse för detta.

Vi är många tjänstemän som arbetar hemifrån men vill du träffa oss kan du naturligtvis ringa och boka en tid.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen