Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Sommarkul i Sysslebäck för dig som är 6-12 år

Nenad Vukoicic och Cornelia Bengtsson är ledare för Sommarkul i Sysslebäck. Nenad spelar sin tredje säsong i Nordvärmlands FF och Cornelia studerar jakt och viltvård i Forshaga.

I fem veckor, på tisdagar och torsdagar, med start tisdagen den 7 juli blir det gratis fritidsaktiviteter, prova på-idrotter och roliga knep & knåp för barn mellan 6-12 år på Lillängens idrottsplats i Sysslebäck. Kom på ett, flera eller alla tillfällen, ingen föranmälan behövs.

Sommarkul i Sysslebäck 2020

Kom vid ett tillfälle - eller kom alla tillfällen. Ingen föranmälan behövs och mellanmål ingår. Det blir roliga prova på-sporter, knep & knåp och aktiviteter. Ledarna kommer också att prata om värdegrund och betydelsen av att ha och vara en bra kompis.

Plats, åldrar och tider

Sommarkul i Sysslebäck arrangeras på tisdagar och torsdagar under perioden 7 juli - 6 augusti på Lillängens idrottsplats i Sysslebäck och ev. i GA-hallen (om det regnar).

Sommarkulträffarna är uppdelade i två olika åldersgrupper
6-8 år, tisdagar och torsdagar, kl. 10.00 - 12.00
9-12 år, tisdagar och torsdagar kl. 13.00 - 15.00

Lägg in datumen och tiderna i kalendern redan nu

Vecka 28: tisdag 7 juli och torsdag 9 juli
Vecka 29: tisdag 14 juli och torsdag 16 juli
Vecka 30: tisdag 21 juli och torsdag 23 juli
Vecka 31: tisdag 28 juli och torsdag 30 juli
Vecka 32: tisdag 4 augusti och torsdag 6 augusti

Nenad & Cornelia är ledare

Nenad Vukoicic och Cornelia Bengtsson är ledare för årets Sommarkul i Sysslebäck. Nenad spelar sin tredje säsong i Nordvärmlands FF och Cornelia studerar jakt och viltvård i Forshaga.
Telefonnummer till ledarna: Nenad Vukoicic 073-939 04 75, Cornelia Bengtsson 070-941 59 01

Arrangörer

Sommarkul i Sysslebäck är ett initiativ av Fryksdalens Sparbank och genomförs tillsammans med Torsby kommun, Fritidsbanken i Torsby, Svenska kyrkan Övre Älvdals pastorat och RF SISU Värmland och de lokala föreningar Nordvärmlands FF och Finnskoga IF.

Fryksdalens Sparbanks annons/affisch om Sommarkul i Sysslebäck Pdf, 473.1 kB.

Innehållsansvarig: Kicki Velander
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen