Vi får människor och företag att växa

Tuab är det lokala näringslivets och Torsby kommuns gemensamma näringslivsbolag som erbjuder rådgivning,
service och information till nya och befintliga företag.

Kurser i Excel och PowerPoint

Laptop på skrivbord

Missa inte chansen att utveckla dina färdigheter i Microsoft Excel och PowerPoint! Nu erbjuder vi kurser med Annelie Lindberg från Soleil. Kurserna är designade för att ge dig personlig hjälp och verktyg för att effektivisera ditt arbete, med allt från grundläggande till mer avancerade tekniker.

Praktisk information:

Kurserna hålls av Annelie Lindberg, projektledare på Soleil AB. Begränsat antal platser, max 10 deltagare per kurs. Kaffe och smörgås serveras. Meddela eventuell specialkost i samband med anmälan.

Pris: 500 kr + moms
Anmälan: till tuab@torsby.se

Excelkurs i Torsby

För dig som har liten erfarenhet av eller är självlärd i Excel. Under kursens tre tillfällen kommer du få grundläggande kunskaper i programmet, tillsammans med teori och praktiska övningar för tips och trix. Ta med egen dator och ha Excelprogrammet installerat.

Kursdatum: Onsdagar 4, 11 och 18 september
Tid: 8.00-10.00
Plats: Tingshuset i Torsby

PowerPoint-kurs i Torsby

Lär dig skapa presentationer som ger ett professionellt utseende genom at utnyttja finesser i PowerPoint. Ta med egen dator och ha PowerPoint-programmet installerat.
Kursen löper över två tillfällen.

Kursdatum: Måndag 14 och tisdag 15 oktober
Tid: 8.00-10.00
Plats: Tingshuset i Torsby

Excelkurs i Sysslebäck

För dig som har liten erfarenhet av eller är självlärd i Excel. Under kursens två tillfällen kommer du få grundläggande kunskaper i programmet, tillsammans med teori och praktiska övningar för tips och trix. Ta med egen dator och ha Excelprogrammet installerat.

Kursdatum: Onsdagar 13 och 20 november
Tid: 18.00-21.00
Plats: Torsby kommuns lokalkontor i Sysslebäck