Torsby kommun
Torsby kommun

Eldningsförbud i hela Värmland

Från och med tisdag 3 juli kl 8 är det eldningsförbud i hela Värmland igen. Det har länsstyrelsen beslutat och det beror på att det är så torrt i markerna med stora risker för bränder. Beslutet gäller tills vidare. Eldning utomhus är endast tillåten i trädgårdsgrillar och motsvarande anordning på egen tomtmark.

Det råder förbud mot eldning utomhus i hela länet från tisdag 2018-07-03 tills vidare. Eldningsförbudet innebär att all öppen eld är förbjuden utomhus. Undantag medges för eldning utomhus på egen tomt i trädgårdsgrill och motsvarande anordning som inte kan överföra värme till brännbart underlag. Undantag medges även för naturvårdsbränning om särskilda villkor är uppfyllda. Här finner du information och beslutet på länsstyrelsens hemsida.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: *