Torsby kommun
Torsby kommun

 Bevattningsförbud i Överbyn

Man får inte vattna i sina trädgårdar, fylla poolar etc med kommunalt dricksvatten under tiden som det är bevattningsförbud.

I Överbyn tas det kommunala dricksvattnet ur en borrad brunn. Nu är det på gränsen till torrt i källan, så det är från och med nu bevattningsförbud med kommunalt dricksvatten.

Abonnenter med kommunalt dricksvatten får alltså inte längre vattna i sina trädgårdar, fylla poolar etc. utan endast använda dricksvattnet till att dricka, laga mat och tvätta sig.

Beslutet gäller tills vidare. Vi informerar på denna sida och på Facebook när det blir förändringar.

Vi uppmanar därför de boende med kommunalt vatten att ta det försiktigt med vattnet. Om du behöver vattna i trädgården, använd då sjövatten.

Har du frågor om bevattningsförbudet så kan du ringa Urban Hallström på tfn 070-689 65 81 eller Sune Eriksson tfn 070-640 76 04.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: *