Torsby kommun
Torsby kommun

Ombyggnation del av Bangårdsgatan

Under sommaren och hösten pågår en ombyggnation av del av Bangårdsgatan i Torsby tätort. Från fredag 23 september är vägen stängd för fordonstrafik, beläggningsarbete pågår. Vägen beräknas öppna vecka 41. 

Uppdatering fredag 23 september

Från fredag 23 september är del av Bangårdsgatan stängd för fordonstrafik, beläggningsarbete pågår. Vägen beräknas öppna vecka 41.

-------

Uppdatering fredag 16 september

Från fredag eftermiddag 16 september är vägen öppen för fordonstrafik. Ombyggnationen av vägen är ej avslutad, asfaltering återstår.

-------

Uppdatering måndag 12 september

Under vecka 37, måndag 12 september till fredag 16 september är del av Bangårdsgatan avstängd för fordonstrafik. Planen är att vägen ska öppnas på fredag 16 september. Under tiden är även del av Järnvägsgatan i anslutning till Bangårdsgatan berörd av ombyggnationen.

Var observant på maskiner och avspärrningar i området.

-------

Uppdatering fredag 9 september

Under fredag eftermiddag kommer den avstängda delen av Bangårdsgatan öppnas för trafik. Vägen kommer vara öppen fram till på måndag 12 september då arbetet återupptas.

Under sommaren och hösten kommer arbete pågå med ombyggnation av Bangårdsgatan från gångtunnel fram till Järnvägsgatan. Ombyggnationen beräknas pågå fram till hösten.


Se berört område på kartan ovan.

Innehållsansvarig: Urban Hallström
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen