Torsby kommun
Torsby kommun

Begränsad framkomlighet på Vinkelvägen

Tekniska avdelningen utför underhållsarbete på Vinkelvägen, Torsby tätort, arbetet beräknas pågå till oktober. På grund av underhållsarbete behöver en del av Vinkelvägen vara avstängd för fordonstrafik mellan fredag 16 september kl 7 och preliminärt fredag 21 oktober kl 16.

Bilden visar det område på Vinkelvägen som är avstängt för fordonstrafik mellan fredag 16 september och fredag 23 september.

Underhållsarbetet på Vinkelvägen

Uppdatering tisdag 4 oktober kl 12.

Avstängningen på del av Vinkelvägen är förlängd till preliminärt fredag 21 oktober kl 16. Det är även begränsad framkomlighet på den östra delen av Vinkelvägen som ansluter till Vitsandsvägen.

-------

Uppdatering fredag 23 september kl 9.

Avstängningen på del av Vinkelvägen är förlängd till preliminärt fredag 30 september kl 16.

-------

Uppdatering torsdag 15 september kl 16.

På grund av underhållsarbete behöver en del av Vinkelvägen vara avstängd för fordonstrafik mellan fredag 16 september kl 7 och fredag 23 september kl 16. Se vilket område som är avstängt på kartbilden ovan.

-------

Uppdatering 13 september kl 11.

På grund av en vattenläcka kommer del av Vinkelvägen (från infart Granngården och 120 m norrut på Vinkelvägen) vara avstängd för fordonstrafik mellan tisdag 13 september och måndag 19 september kl 7.

--------

Tekniska avdelningen utför underhållsarbete på Vinkelvägen,Underhållsarbetet beräknas vara klart till månadsskiftet september/oktober. Därefter kommer ny asfaltering ske under andra halvan av oktober. Under tiden kommer det vara begränsad framkomlighet i området.

Var observant på avspärrningar och maskiner i området.

Innehållsansvarig: Urban Hallström
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen