Torsby kommun
Torsby kommun

Begränsad framkomlighet på Bergebyvägen, Torsby tätort

Med start vecka 21 kommer tekniska avdelningen utföra underhållsarbete på Bergebyvägen, under tiden kommer det vara begränsad framkomlighet i området.

Uppdatering onsdag 31 maj

Arbetet i korsningen Bergebyvägen/Alstigen är nu klart och vägen är öppen för fordonstrafik. Det pågår fortfarande underhållsarbete på Bergebyvägen med begränsad hastighet i området.

------

Med start vecka 21 kommer underhållsarbete utföras på Bergebyvägen. I korsningen Bergebyvägen/Alstigen är det begränsad framkomlighet, arbetet beräknas pågå under två veckor. Mellan måndag 29 maj klockan 07 och fredag 2 juni klockan 16 är fordonstrafik förbjuden på del av Bergebyvägen, från Alstigen och 50 meter söderut, se berört område på kartbilden nedan.

När arbetet är klart i korsningen Bergebyvägen/Alstigen kommer arbete fortsätta på Bergebyvägen mot Förrådsvägen, se berört område på kartbilden ovan.

Var observant på maskiner och avspärrningar i området.

Bilden visar det område på Bergebyvägen där fordonstrafik är förbjuden mellan 29 maj och 2 juni.

Innehållsansvarig: Urban Hallström
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen