Torsby kommun
Torsby kommun

Vi skriver 2021 - Skrivartävlingen i Torsby kommun

En flicka ligger i gräset och blåser på en maskros i skymningsljus.

Drömmar och längtan är temat för skrivartävlingen 2021 för barn och unga i Torsby kommun.

Vi bär alla på drömmar av olika slag. Nu är det dags för barn och unga från förskoleklass till gymnasiet att skriva ner sina tankar om det och delta i årets skrivartävling. Temat är drömmar och längtan.

Det är dags för den årliga skrivartävlingen, Vi skriver 2021, i Torsby kommun som funnits sedan många år tillbaka. Är det något som förenar människor över landsgränserna så är det drömmar och längtan. Det vi drömmer om och längtar efter kan skilja sig åt, men känslorna är universella.

Lämna bidrag senast 8 oktober

En inbjudan har gått ut till alla barn och ungdomar från förskoleklass till gymnasiet att berätta om vad de drömmer om och längtar efter.Bidragen ska lämnas in senast fredag den 8 oktober. En jury väljer sedan ut de vinnande bidragen som kommer att publiceras på bibliotekets Facebook-sida och i TorsbyNu senare under hösten.
Priser: Biobiljetter och böcker.

Öppen scen

Under vecka 46 arrangeras två kvällar med Öppen scen, en i Torsby och en i Sysslebäck där de som vill får medverka med sina bidrag.

Innehållsansvarig: Maria Ivansson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen