Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Vi laddar inför Syssleträffen 2/11

Välkommen lördagen den 2 november till Sysslebäcks Bad & Fritid. Det blir en heldag med massor av roligheter: Företags- & föreningsmässa, scenuppträdanden, tävlingar, mat- & fikaförsäljning och aktiviteter för alla åldrar. På kvällen blir det supébuffé, prisutdelningar och partyband!

Gratis aktiviteter och rackartyg på dagen

Alla aktiviteter på dagen är gratis - och det är fri entré till företags- & föreningsmässan. Så passa på att mingla runt och träffa gamla och nya vänner, företag och föreningar. Kom och delta i aktiviteter och tävlingar och häng med på olika rackartyg. Du som har lust kan också bada, basta och relaxa. Under dagen på Syssleträffen är det sista chansen att rösta på den du vill ska vinna det nya ärofyllda Har gjort skillnad-priset.

Supébuffé, prisutdelningar & partyband på kvällen

På kvällen blir det fest med supébuffé och vi får stamap takten till partybandet Tredrag på scenen. Kom i håg att köpa din supébuffébiljett senast torsdagen den 31 oktober. Torsby kommun delar ut Har gjort skillnad-priset och tre idrottspriser inom motorsport: Rookie-, Eldsjäls- och Idrottspokalen 2019

Se film från Syssleträffen förra året (2018).
Länk till videoklipp på TUAB:s facebooksida, bland annat filmen från Syssleträffen 2018.

Här finns Syssleträffens hela program och info om biljetter till kvällens fest.
Länk till Visit Torsbys webbsida.


Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)