Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Vecka 42 är vård- och omsorgsvecka

Jessica Einarsson och Anna Sahlström från LSS-boendet Björklunda i Torsby finns på plats på biblioteket, välkommen!

Då visar Sveriges gymnasieskolor och arbetsgivare upp sig och sin verksamhet. Så också här i Torsby kommun.

På biblioteket i Torsby träffar du nu i veckan (måndag 14 oktober - fredag 18 oktober, dagtid) personal från kommunens LSS (handikappomsorgen) och vård och omsorg samt Stjerneskolans vård- och omsorgscollege.

Välkommen att få veta mer om hur det är att jobba inom vård & omsorg och handikappomsorgen i Torsby kommun! Eller om du är sugen på att utbilda dig inom området, kan du få veta mer om det också.

Under vissa tider kan du också få ditt blodsocker och blodtryck taget. Det är elever från vårdutbildningen på Stjerneskolan som tar provet, helt gratis. :)

- Välkommen hälsar Jessica Einarsson och Anna Sahlström som jobbar som vårdare på Björklunda LSS-boende i Torsby.

Blodtryck och sockerprov

När eleverna från Stjerneskolans vård- och omsorgscollege är på plats då kan du också gratis få ditt blodtryck kontrollerat och de tar även ht- och blodsockervärde om du vill.

Eleverna finns på plats

Måndag 14 okt: kl. 13.05-14.35

Tisdag 15 okt: kl. 13.00-15.00

Onsdag 16 okt: kl. 10.10-11.35 och 12.40-14.45

Torsdag 17 okt: kl. 9.45-10.45 och 13.30-14.45

Fredag 18 okt: kl. 9.30-10.30

Övriga tider dagtid finns personal från handikappomsorgen på plats (vissa dagar fram till senast kl. 17 på eftermiddagen).

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)