Torsby kommun
Torsby kommun

Våryra i Torsby 26-27 maj med Dolly Style och Lisa Ajax

Planera in Våryran i din kalender redan nu. Den 26-27 maj 2017 är det dags för det årliga eventet och vi hälsar dig och dina kompisar, familjen och hela släkten varmt välkomna att fröjada er under två festliga dagar i Torsby centrum.

På fredag den 26 maj intar Dolly Style scenen och på lördag den 27 maj är det Lisa Ajax tur att att fylla Torsby centum med sin sång och musik. Välkommen till två festliga dagar med bland annat scenuppträdanden, fina erbjudanden i butikerna, hoppborgar för barnen, rullskidlopp, melodikryss och bakluckeloppis.

Alla aktiviteter under Våryran är gratis och mer info om vad som kommer att finnas på programmet uppdateras på www.visittorsby.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster allteftersom.

Våryran arrangeras av Torsby kommun i samarbete med Torsby Handel och näringslivsbolaget Torsby Utveckling, Tuab. 

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: *