Torsby kommun
Torsby kommun

Värmland Pride i Torsby 2021

Regnbågsfärger.

Värmland Pride pågår denna vecka fram till den 4 september och det uppmärksammas på olika sätt i runt om Värmland. I Torsby har Pride-flaggor hissats både i Sysslebäck och Torsby.

Höjdpunkten under Pride-veckan är lördag den 4 september då det firas digitalt från Nöjesfabriken i Karlstad. Det blir livemusik, panelsamtal, utdelning av pris och föreläsning. Firandet sker på Wermland Prides Facebook-sida kl. 14-18.

Torsby kommun deltar genom att hissa Pride-flaggan både i Sysslebäck, vid samverkanskontoret, och i Torsby, vid Tingshuset. På biblioteken är det utställning med boktips.
På Bibliotek Värmlands webbsida www.bibliotekvarmland.se/pride blir det både bok- och filmtips samt quiz och sagostunder.

Innehållsansvarig: Maria Ivansson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen