Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Var ansvarsfull inför storhelger

Vi måste alla hjälpas åt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen och visar att vi bryr oss om varandra. Vi har samlat information på olika språk om vad du ska tänka på inför högtider i allmänhet och även inför ramadan som startar den 23 april.

Våren är en tid fylld av högtider där vi i vanliga fall träffas många personer tillsammans. Coronaviruset har lett till att vi behöver ändra vårt beteende.

Torsby kommun ska göra allt vi kan för att minska smittspridningen av Coronavirus. På vår webbplats hittar du information på många språk, bland annat Information of Ramadan and other holidays

Filmer från olika trossamfund

Myndigheten för stöd till trossamfund har haft dialog med de sju riksorganisationerna inom islam i Sverige för att väva in viktiga budskap om corona/covid-19 (social distansering, undvika att träffa äldre, inte samlas med andra utanför det egna hushållet osv) inför firanden och storhelger.

Under hela ramadan kommer påminnelser vecka efter vecka och inför varje särskild högtid under ramadan. Dessa budskap hittar du hos Myndigheten för stöd till trossamfund.

Fler filmer om social distansering

Länsstyrelsen Skåne har också många filmer på olika språk där man bland annat informerar om social distansering. Se filmerna "Håll kontakten - men håll avståndet".

På Länsstyrelsens Skånes Facebook-sida finner du också filmer på olika språk. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen