Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Välj Stjerneskolan, gymnasieskolan i Torsby

Du som ska välja gymnasieskola, senast 10 februari 2017 är det dags. Välkommen att välja Stjerneskolan och bli del av ett vinnande team.

Dags att välja till gymnasiet? Stjerneskolan i Torsby välkomnar både dig som bor i kommunen och dig som kommer från andra ställen i Sverige eller utomlands. Brett utbud av utbildningar, motiverade lärare och massor av medaljer från duktiga idrottselever. Bli del av ett vinnarteam.

Vår skola har åtta nationella program och idag går 550 elever på ungdomsgymnasiet och närmare 200 på komvux inom teoretiska studier, grundvux, yrkesvux, distansutbildning och SFI.

Vår skola har även ett idrottsgymnasium, där vi erbjuder utbildningar inom

  • alpin skidsport
  • fotboll
  • längdskidor
  • skicross
  • skidskytte

Alla dessa är nationellt godkända idrottsutbildningar (NIU).

Vi är också riksidrottsgymnasium (RIG) för längdskidor och skidskytte.

Vårt fordons- och transportprograms tävlingsmekanikerutbildning har riksintag och det är även riksintag för industritekniska programmet.

Skolan har elever från många kommuner i Sverige och elever från många andra länder, främst Norge.

Välkommen att läsa mer om Stjerneskolan på stjerneskolan.se.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)