Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Upphandling av snö- och halkbekämpning

Torsby kommun inbjuder till upphandling av snö- och halkbekämpning för vintersäsongen 2018-2019 och 2019-2020 med möjlighet till förlängning 1 + 1 år.

Upphandlingen avser

  • det kommunala vägnätet, 
  • omkring kommunens lokaler och
  • övriga ytor som kommunen ansvarar för.

Avtal med entreprenörer tecknas per område vilket i de flesta fall är per ort i kommunen.

Har du frågor?

Tekniska frågor: Ring Urban Hallström på tfn 0560-162 13 eller 070-689 56 81. Övriga upphandlingsfrågor: Ring Mats Ågren på tfn 0560-160 67.

Här finner du upphandlingsunderlaget:

www.e-avrop.com/torsby/e-Upphandling.

Om du vill lämna anbud

Enligt upphandlingslagen (LOU) ska både annonsering och inlämnande av anbud ske elektroniskt.

Om du som företagare är intresserad att lämna anbud behöver du registrera dig hos e-avrop. Klicka på "Hämta & bevaka denna upphandling" i menyn till vänster på deras webbplats för att skapa konto. Då kan du läsa dokumenten och lämna anbud.

Vill du som anbudsgivare ha hjälp med att öppna konto på e-avrop, få förklaring till var och vilka uppgifter som krävs in för att anbudet ska vara komplett, kan du kontakta Ingela Bönström på Torsby Utveckling AB på ingela.bonstrom.brusgard@torsby.se, 076-801 61 75.

Välkommen med ditt anbud!

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)