Torsby kommun
Torsby kommun

Träffpunkt för seniorer på Torsby bibliotek

Bengt Jonson, Sebrafilm, medverkar på Träffpunkt Torsby bibliotek.

När Torsby bibliotek har sin första Träffpunkt är det Bengt Jonson, Sebrafilm, som delar med sig av sina upplevelser, onsdag 1 februari 2017 kl. 10.30.

Flera träffpunkter

Hittills har det anordnats ett antal träffpunkter i Gömmanberg, Östmark, nu är det dags för Torsby bibliotek. Det är Anette Edberg, aktivitetessamordnare för senorer, som är initiativtagare till dessa träffpunkter runt om i kommunen. Flera platser tillkommer efter hand.

Olika teman

Vem vill inte höra Bengt Jonson, Sebrafilm, dela med sig av sina intressanta upplevelser? Onsdag 1 februari kommer han till Torsby bibliotek som då har sin första träffpunkt. Det blir flera träffar framöver med olika tema för varje gång. Efteråt kan man köpa fika i bibliotekets café Littera-tåren, inträdet är gratis.

Kontakt

Har du frågor om träffpunkten hör gärna av dig till Ulrika Kvarnlöv, Torsby bibliotek, tel. 0560-161 00 eller till aktivitetssamordnare Anette Edberg, tel. 0560-166 03.

[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.
Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: *