Torsby kommun
Torsby kommun

Torsby sommarskidskola ställs in

Arkivbild från ett träningspass under Torsby sommarskidskola 2019.

Årets upplaga av Torsby sommarskidskola ställs in. Bakgrunden är att minska risken för spridningen av coronaviruset, Covid-19.

I och med regeringens beslut om förbud för arrangemang och offentliga tillställningar med över 50 personer ställs årets sommarskidskola in. Lägret skulle ha genomförts för skid- och skidskytteungdomar födda 2005, 2006 och 2007 innan midsommar, 14:e till 18:e juni.

Sommarskidskolan har de senaste åren lockat upp emot hundra deltagare från Mellansverige och vi ser det inte som något alternativ att köra i mindre grupper eller säga nej till deltagare.

Allra viktigast just nu i och med spridningen av Covid-19 är att vi alla tar ansvar och följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Tillsammans ska vi göra allt för att minska smittspridningen, som att hålla avstånd och vara noga med hand- och hosthygien.

Torsby sommarskidskola är minst sagt traditionsrik - årets arrangemang är skulle ha blivit den 44:e i ordningen. Många skidåkare och skidskyttar har börjat sina idrottskarriärer på just denna sommarskidskola.

För mer info kontakta: Linda Bengtsson tfn 070-235 02 20 e-post: linda.bengtsson@edu.torsby.se

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)