Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Torsby Lärcenter är invigt

Många olika organisationer samarbetar kring Torsby Lärcenter. Från vänster Kent Wallén från Nitus - nätverket för kommunala lärcentra, riksdagsledamot Gunilla Svantorp från utbildningsutskottet, kommunalrådet Ann-Katrin Järåsen, kulturchef Annika Wredenberg, Stjerneskolans rektor Rose-Marie Johnsdotter, Therese Andersson och Marika Sundqvist från Arbetsförmedlingen, och ordförande i Tuab Marcus Jardler. Saknas på bilden gör Eva Dahlén från Torsby Sjukhus.

Torsdagen den 16 augusti 2018 invigdes Torsby Lärcenter. Många olika intressenter fanns med och talade om vikten av att ha utbildningsmöjligheter på orten. Efteråt knöts det band och bjöds på tårta och kaffe.

Torsby Lärcenter erbjuder vuxenutbildning inom en rad olika områden, dels på gymnasienivå, dels på högskolenivå. Utbildningarna är förlagda till skola, arbetsplats, på distans eller i en kombination. Här kan du läsa mer om Torsby Lärcenter.

Här kan du se några fler bilder från invigningen.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)