Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Torsby kommun placerar sig högt på Sveriges kommuner och landstings rankinglista

- Det är ett fantastiskt bra resultat. Det är ett organiserat och strukturerat arbete av skolledare, lärare, elevhälsopersonal, resurspersonal som ligger bakom det goda resultatet, säger skolchef Ulf Blomquist.

Sveriges kommuner och landsting (SKL) har presenterat sin årliga rankinglista över Sveriges skolkommuner. Rankingen visar hur väl Sveriges 290 kommuner lyckas med sitt uppdrag.

Torsby kommuns grundskola placerar sig på en hedersvärd 22 rankingplats (se SKL:s undersökning Öppna jämförelser-grundskola 2017).

I Öppna jämförelser finns förutom studieresultat, frågor om trygghet och arbetsro (som hämtas från Skolinspektionens skolenkät). Öppna jämförelser tittar även på socioekonomiska faktorer.

Har du frågor, kontakta Ulf Blomquist, 073-271 22 75

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)