Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Torsby flygplats tillfälligt stängd 7-22 februari

Torsby flygplats är tillfälligt stängd till förmån för Rally Swedens arrangemang några veckor i februari. Linjeflyget tur & retur Torsby flygplats - Hagfors Airport ersätts med taxi.

Under perioden torsdag 7 februari kl. 08.00 - fredag 22 februari kl. 18.00 har Torsby flygplats stängt. Anledningen är att Rally Sweden även i år kommer att ha sin serviceplats på flygplatsen, vilket kräver vissa förberedelser en tid innan själva eventet och iordningställande efter eventet.

Taxi tur och retur mellan Torsby flygplats och Hagfors Airport under den stängda perioden
Under tiden flygplatsen är stängd kommer flygresenärerna få åka taxi tur och retur mellan Torsby flygplats och Hagfors Airport.

Flyglinjetrafiken går som vanlig tur och retur mellan Hagfors och Arlanda.

Taxititdabell på Torsby Flygplats webbsida
Den tillfälliga taxitidtabellen och telefonnummer till Råda Taxi, som kör taxin, hittar du på Torsby flygplats webbsida (startsidan). På startsidan på Torsby flygplats webbsida finns också den ordinarie flygtidtabellen och hur du bokar din resa.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)