Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Torsby Camping - 2017 års premiemottagare

Helena Henriksson och Bengt Henriksson tar emot premien från fullmäktiges ordförande Eva-Lena Gustafsson

Torsby Campings Helena Henriksson och Bengt Henriksson tog emot preminen för goda initiativ inom utveckling och nyskapande, vid fullmäktiges sammanträde den 19 december.

Torsby kommun har inrättat en premie för goda initiativ inom utveckling och nyskapande. Premien delas ut till den eller dem, som genom sitt arbete verkat för nyskapande och/eller utveckling av någon verksamhet inom kommunens geografiska område.

Motiveringen till att Torsby Camping får premien:

  • Torsby Camping tilldelas premien för sitt arbete med att ständigt utveckla verksamheten.
  • Genom förbättring och expansion med nya projekt i byggnationer såväl som mat- och kulturupplevelser i sin prisbelönta restaurang samt reception och boutique.
  • Personalens trevliga bemötande är varmt, kunnigt och välkomnande. Att varje gäst/kund känner sig sedd är en viktig framgångsfaktor för att skapa denna unika verksamhet.

Här finner du tidigare års premiemottagare.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)