Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Tjejjouren fick årets premie

Gunnel Axelsson, Helen Berglund och Kristin Bergqvist från Tjejjouren Torsby tog emot premien vid kommunfullmäktiges sammanträde.

2018 års premie för goda initiativ inom utveckling och nyskapande gick till Tjejjouren Torsby. Ikväll tog de emot sin premie vid kommunfullmäktiges sammanträde.

Kommunfullmäktige delar årligen ut en premie för goda initiativ inom utveckling och nyskapande. Premien delas ut till den eller dem, som genom sitt arbete verkat för nyskapande och/eller utveckling av någon verksamhet inom kommunens geografiska område. Premien har delats ut sedan 2005. Det är i år 14:e året den delas ut.

Årets premie tilldelas Tjejjouren Torsby


Kommunfullmäktiges presidies motivering till att just Tjejjouren Torsby får årets premie är:

”Genom att finnas som ett ljus i mörkret, som ett stöd att förlita sig på, har Tjejjouren Torsby visat vilken viktig samhällsinsats som man gör. I stödsamtal via chatt, telefon, sociala medier och personliga möten har man på ett nyskapande, modernt och naturligt sätt skapat nya mötesplatser.”

Vid kommunfullmäktiges sammanträde den 18 december överlämnade kommunfullmäktiges ordförande Eva-Lena Gustavsson en check på 5000 kr, diplom och blommor tillsammans med symbolen "hjärnfrö med grodd" till företrädare för Tjejjouren Torsby.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)