Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Tjäna pengar med hjälp av solceller?

Oscar Arlestrand arbetar som fastighetsingenjör inom energi på Torsby kommun, och kan mycket som solceller och hur man kan tjäna pengar på dem och samtidigt bidra till en bättre miljö

Vill du också tjäna runt 13 000 kr om året med hjälp av solceller? Välkommen på möte den 31 maj så får du veta hur.

Kom till stora salen i biblioteket i Torsby kl. 16 den 31 maj 2019 så ska du få lära dig mer om vilka möjligheter som solceller medför.

Privat har jag och min familj nu haft solcellerna i över ett år och det gav intäkter på 12 900 kr, för att finansiera detta och ett nytt tak tog vi ett topplån på 250 000 kr som kostar oss 7 500 kr i ränta på ett år.

Vi har med andra ord fått ett nytt tak, en solcellsanläggning som genererat 9760 kWh solel med ett lån som genererar 5400 kr per år.

Ta sedan hänsyn till att elpriset ökat med drygt 7 % senaste åren och du kan se investeringen som en elprislåsning till dig själv istället för att vara helt i händerna på elbolagen.

Plats: Stora salen i Biblioteket i Torsby

Tid: Kl. 16 den 31 maj 2019

Kostnad: Ingen

Anmälan: Skicka ett mejl till oscar.arlestrand@torsby.se med antal deltagande.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)