Torsby kommun
Torsby kommun

Team Torsby Skidtunnel vann Stafettvasan i år igen!

Torsbylag får stå högst upp på prispallen i Mora i år igen under Vasaloppsveckans upplaga av Stafettvasan.

Torsby levererar med att ta hem årets upplaga av Stafettvasan i år igen. De fem snabba killarna, Oscar Persson, Bill Impola, Filip Danielsson, Martin Rosvall och Bob Impola åkte tillsammans hela den 90 km långa sträckan från Sälen till Mora med ett tydligt mål i sikte, vinst.Under loppet var pulsen hög och adrenalinet flödade.

Bob var på hugget när starten gick i Sälen och växlade i Mångsbodarna över stafettpinnen till Bill som drog iväg med högsta växel i. I Evertsberg väntade Filip för att ta över och tog sig snabbt sina 14 km till Oxberg där Martin väntade. Martin stakade sig ivrigt till Hökberg där Oscar spurtade hela vägen in i mål i Mora på tiden 03:49:29 och segermarginalen blev tillslut 7 min 57 sek.

"Vi satsade på seger och det höll hela vägen in i Mål. Vi är oerhört stolta och glada över att Team Torsby Skidtunnel tar hem vinsten och få stå högst upp på prispallen i år igen", säger Torsbys kommundirektör Thomas Stjerndorff.

Innehållsansvarig: Anna Lindqvist
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen