Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Syssleträffens pristagare hyllas och premieras

Pristagarna tillsammans med kommunalråden. Från vänster: Kommunalråd Anna-Lena Carlsson (C), årets vinnare av Rookie-pokalen Elin Sundén, årets vinnare av Eldsjälspokalen Lasse Andersson, årets vinnare av Idrottspokalen Linus Östlund, kommunalråd Ann-Katrin Järåsen (S) och historiens första pristagare av Skillnadpriset, Tina Bengtsson, grundare av facebookgruppen Julhjälpen i Torsby. Foto: Ulrika Andersson.

Prisutdelningarna under kvällens fest på Syssleträffen var definitivt en höjdare. Det var premiärutdelnig av Skillnadspriset och den årliga utdelningen av de tre idrottspriserna Rookie- Eldsjäls- & Idrottspokalen

På Syssleträffen har det minglats och fröjdats sen klockan 11.00 i förmiddags. Det ha varit en rolig och spännande heldag med massor av utställare i och utanför GA-hallen och vi uppskattar att antalet besökare under dagen varit cirka 1200 personer. Kvällens fest pågår för fullt med supébuffé, underhållning och ärofyllda prisutdelningar. De glada vinnarna har just korats och hyllats av Torsby kommun under pompa och ståt. Kommunalråden Ann-Katrin Järåsen (S) och Anna-Lena Carlsson (C) delade ut priserna.

Rookiepokalen 2019

Varmt grattis till Elin Sundén, Östmarks Motor & Fritidsförening, som fått årets Rookiepokal, med följande motivering: "Hon började köra folkrace i samband med folkracekonfirmationen på banan i Östmark, där hon har tävlat flitigt sen dess. Hon tävlar för Östmarks Motor och Fritidsförening och har gjort stora framsteg runt om på folkracebanorna i Sverige och Norge. I år, 2019, gör hon sitt första år i dam/veteranklassen. Elin har med sina framgångar blivit uttagen till NGK Masters i Karlstad som är en stor folkracetävling som lockar tävlande från hela Norden.” 

Eldsjälspokalen 2019

Stor fanfar till Lasse Andersson, Östmarks Motor & Fritidsförening som just mottagit årets Eldsjälspokal, med följande motivering: ”Han är en ledare som med stort hjärta och stor passion arbetar för sin förening. Östmarks Motor och Fritidsförening är en aktiv och levande förening. Klubben bildades 1977 och har som främsta inriktning folkrace och crosskart samt företagsrace. Med sitt stora engagemang och ledarskap syns framgångarna på banorna runt om i Norden och förare från klubben har under 2019 levererat många fina resultat. Klubben har under året arrangerat flera fina evenemang, från klubbtävlingar till SM-deltävlingar i Crosskart.”

Idrottspokalen 2019

Grattis och hurra också till Linus Östlund, Finnskoga Motorklubb, som fick årets Idrottspokal, med följande motivering: ”En ung idrottskille som går från klarhet till klarhet med en utvecklingskurva som pekar rakt uppåt. Han tog steget från crosskart till rallycross inför denna säsong, och har verkligen visat att han är att räkna med. Totalt har det blivit fem pallplaceringar, varav två segrar, i Supercar lites-klassen av RallyX Nordic och i sammandraget räckte det till både SM-guld och NM-silver. Nordvärmlänningens framfart har inte heller gått obemärkt förbi, för nu har en rykande färsk inbjudan till VM-avslutningen i Sydafrika inkommit.”

Skillnadpriset 2019

Trumvirvel ... Stort och varmt grattis till Tina Bengtsson som tilldelades det allra första Skillnadpriset, med följande motivering: ”Tina Bengtsson har med ett varmt hjärta och stort engagemang hjälpt barnfamiljer att få en fin och minnesvärd jul. Tina har varit navet i verksamheten, hon har tagit emot önskelistor, samlat in och delat ut de julklappar som vänliga kommuninvånare har bidragit med. Tina har med största respekt för barnfamiljerna sett till så att de är och förblir anonyma.” Tina fick 44,5 % av rösterna.


På facebooksidorna nedan finns bildinlägg från dagens event

www.facebook.com/torsbykommun

www.facebook.com/sysslebacksbadet

www.facebook.com/visittorsby

www.facebook.com/torsbyutvecklingabText

Text

Text

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen