Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Syssleträffen, en riktig hit!

Åsa Gertling, Tuab, Jan-Anders Carlsson, Näckåns Energi och Ann-Catrin Järåsen, kommunalråd.

Jan-Anders (Jante) Carlsson, Näckåns Energi fick motta priset "Årets Företagare" av Åsa Gertling från Tuab och Ann-Katrin Järåsen, kommunalråd. Foto: Ann-Sofi Sätherberg

Årets företagare, företagsmässa, viktiga möten med lokala företag och festligheter till långt ut på natten, det är vad som hände på första Syssleträffen.

Hela alla helgons dag var det full rulle på Syssleträffen. Lokala företag från den nybildade företagarföreningen hade mässa i GA-hallen, Kjell-Åke i Myra hälsade välkommen och gick runt i montrarna och intervjuade alla företag innan han stå-uppade från scenen.

I montrarna fick du med dig nyttig information och kunde knyta bra och nya kontakter. Lunch och "gofika" serverades och det fanns massor av skoj för barnen och hela familjen att upptäcka. Linnéa Andersson uppträdde med sina egna sånger och efter det intog Prinsessan (Sandra Dahlberg) och Prinskörven scenen och avslutade med ansiktsmålning och ballongdjur till barnen. Blev du trött i benen kunde du ta ett dopp i simbassängen eller mysa lite i bubbelpoolen.

På kvällen serverades supébuffé och underhållning av Kjell-Åke i Myra, Mikael Rickfors, Cotton-Eyed Joe och Direkt Dunder. Trots detta fullspäckade jubel-program skulle nog många säga att högpunkterna var när pristagarna hyllades. Jan-Anders (Jante Carlsson) fick motta priset "Årets Företagare" och Nordvärmland FF 2 gratulerades till att ha vunnit division 6 i år.

En riktig jubelkväll kan man säga!

Bild över mässhallen.

I montrarna kunde du träffa de lokala företagarna. Foto: Ann-Sofi Sätherberg.

Unga företagare, UF

Nya kontakter knöts även för unga företagare, UF. Foto: Ann-Sofi Sätherberg

Nordvärmlands FF 2

Nordvärmlands FF 2 hyllas på Syssleträffens scen. Foto: Ann-Sofi Sätherberg

Barnen får ballongdjur.

Barnen får ballongdjur av Prinskörven. Foto: Ann-Sofi Sätherber

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)