Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Stort tack till alla funktionärer, samarbetspartners och medarbetare

Under söndagens festliga och soliga prisutdelning på serviceplatsen i Torsby var landshövdingen Kenneth Johansson och Torsby kommunalråd Ann-Katrin Järåsen prisutdelare. Foto: Ulrika Andersson.

Årets Rally Swedentävlingar har varit en folkfest och ett fantastiskt event för hela Torsby kommun som område. Torsby kommun vill nu rikta ett stort och varmt tack till alla som arbetat med att arrangemanget och också passa på att hälsa Rally Sweden välkomna till Torsby nästa år igen.

-Som serviceplats för årets Rally Swedentävlingar riktas hela världens rallyblickar på Torsby, och det är vi såklart mycket glada för. Vi har fina och spektakulära specialsträckor i området, jag tänker naturligtvis främst på årets stora nyhet Swecon Road to Rock Arena, som ligger ett stenkast från serviceplatsen på Torsby flygplats. I år har rallyt dessutom återigen körts på fina Femtåbanan i Ambjörby och Likenäs, vilket känns både nytt och nostalgiskt samtidigt. Vi har också den klassiska SS2 och SS5 i Röjden som går över gränsen till Norge, säger Ann-Katrin Järåsen, kommunalråd i Torsby.


Stort grattis till Jari-Matti Latvalla som tog hem segern i årets Rally Sweden. Foto: Ulrika Andersson.

Kommunalrådet Ann-Katrin Järåsen och Landshövding Kenneth Johansson delar ut priser till pallplaceringarna i WRC2. Foto: Ulrika Andersson

WRC2 på pallen. Stort grattis till 1:a platsen Pontus Tidemand och kartläsare Jonas Andersson! Foto: Ulrika Andersson.

Folkfest och rallyvimmel för stora och små på serviceplatsen på Torsby flygplats. Foto: Ulrika Andersson.

På serviceplatsen vid Torsby flygplats kunde alla barn testa de roliga minigrävmaskinerna. Ett uppskattat inslag i rallyvimlet. Foto: Ulrika Andersson.

Torsby turistbyrå fanns på plats i välkomstcentret på serviceplatsen. Många besökare från när och fjärran fick tips om smultronställen runt om i kommunen. Foto: Ulrika Andersson.

Vid Swecon Road to Rock Arena, vid serviceplatsen och vid Femtåbanan i Ambjörby/Likenäs fanns storbildskärmar som bland annat visade ett bildspel på drygt en minut - innehållande fina och spännande reseanledningar, besöksmål och smultronställen runt om i kommunen. Foto: Ulrika Andersson.

Fina publikplatser på Femtåbanan i Ambjörby/Likenäs där SS16 och SS17 kördes under söndagen - som var tävlingens sista och soligaste dag. Foto: Ulrika Andersson.

Femtåbanan, sista tävlingsdagen, söndag 12 februari. En färdiggrillad hamburgare passar fint i väntan på rallyförarna. Eller en egen brasa i slänten på första parkett. Det är bara att välja. Foto: Ulrika Andersson.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)