Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Stjerneskolan arrangerar Torsbylägret

Lägret är 11-14:e oktober 2020 för skidskyttar och längdåkare födda 2005 och 2006.

I mitten av oktober har ungdomar möjlighet att spetsa höstträningen med skidåkning i Torsby skidtunnel, skytte och härliga
barmarkpass i Valbergsterrängen. Två pass skidåkning, skidgång, långpass och styrketräning är några av passen på programmet.

I och med att Torsby sommarskidskola blev inställd denna sommar, på grund av coronapandemin, har vi utökat det vi tidigare kallat "Sökandedagar" och vänder oss till längdåkare och skidskyttar födda både 2005 och 2006.

Information om idrottsgymnasiet

Under fyra dagar får deltagarna lära känna StjerneskolanTorsby idrottsgymnasium: skola, specialidrottslärare, elever och träningsmiljö. Den som är intresserade av att söka idrottsgymnasium RIG (riksidrottsgymnasium) och NIU (nationell idrottsutbildning) kommer att få information om hur det går till.

Specialidrottslärarna kommer att berätta om hur det är att kombinera studier med elitidrott på vårt idrottsgymnasium och tillsammans kollar vi in skolans lokaler och omgivning.

Pris för boende, mat och ledarledda pass (varav två pass skidåkning) är 1 495 kronor.

Här kan du läsa mer om Torsbylägret.

Har du frågor eller vill anmäla dig? Du är varmt välkommen att höra av dig.

E-posta Stjerneskolan.langd@edu.torsby.se  eller ring specialidrottslärare Linda Bengtsson, telefon 070-235 02 20

Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer och utvecklingen av corona. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen