Torsby kommun
Torsby kommun

Sportlovsklassikern för Torsbys unga

Flera startkort ovanpå varandra i blått och vitt.

Startkort till Sportlovsklassikern finns på TorsbyBadet och Sysslebäcksbadet när sportlovet närmar sig.

Det finns gott om aktiviteter i Torsby kommun under sportlovet. För att locka eleverna att prova på olika saker så drar Sportlovsklassikern igång. Delta i fyra olika aktiviteter med chans att vinna fina priser.

Bakom Sportlovsklassikern står fritidsavdelningen och kulturavdelningen inom kommunen. Startkorten kommer att finnas på TorsbyBadet och Sysslebäcksbadet.

- Vi vill att eleverna ska få ett roligt sportlov och uppmuntra dem till att besöka våra aktiviteter. För det finns mycket att välja mellan, säger fritidschef Kicki Velander.

- Och så är det fina priser som vi lottar ut bland de som lämnat in startkorten, tillägger kulturchef Annika Wredenberg.

Sportlovsklassikern går ut på att man deltar i minst fyra olika aktiviter, fyller i startkortet och lämnar in på TorsbyBadet eller Sysslebäcksbadet. Priserna består av presentkort hos Torsby Handel, åkpass i skidtunneln, bad- och biobiljetter.

 Det detaljerade sportlovsprogrammet kommer vecka 8.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: *