Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Sommarkul i Sysslebäck för barn 6-12 år, med start 7 juli

Varje tisdag och torsdag i fem veckor med start den 7 juli blir det roliga fritidsaktiviteter, prova på-idrotter och knep & knåp för barn mellan 6-12 år. Välkommen till Lillängens idrottsplats i Sysslebäck. Det är gratis, ingen föranmälan behövs och alla deltagare får mellanmål.

Ledare med bl. a. fotboll, jakt och viltvård i bagaget

Sommarkul i Sysslebäck leds av Nenad Vukoicic och Cornelia Bengtsson. Nenad spelar sin tredje säsong i Nordvärmlands FF och Cornelia studerar jakt och viltvård i Forshaga. Sommarkul är uppdelat i två åldersgrupper och vid olika tider under fem tisdagar och torsdagar i sommar. Alla barn mellan 6-12 år är välkommna att delta och prova på olika idrotter och aktiviteter. Ledarna kommer också att prata om värdegrund och vad det kan betyda att vara och att ha en bra kompis.

Gratis och ingen föranmälan behövs

Barnen kan vara med en, flera eller alla tillfällen - ingen föranmälan behövs.

Här hittar du mer info om tider och datum för Sommarkul i Sysslebäck 2020

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen