Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Sommarboken och sommarläsning på biblioteken

Martin Hargefors, Torsby, är 8 år och har laddat för läsning i sommar. Foto: Maria Ivansson

Nu är det sommarlov och då ska det läsas böcker. Det tycker i alla fall Martin Hargefors som deltar i bibliotekens Sommarboken: läs böcker i sommar och få en gåvobok.

Sommarboken

Sommarboken pågår 9 juni - 31 augusti och vänder sig till dig som är 6-16 år. Hämta en folder på biblioteket eller hämta här och fyll i de böcker du läst. Lämna sedan in foldern och få en gåvobok.

Biblioteket i Torsby ordnar även träffar på sommarfritids med boktips, bokprat och högläsning. Du är även välkommen till biblioteket på deckarvandring och sommarpyssel.

Läs med ditt barn i sommar, 1 juni-31 augusti.

Sommarläsning

Sommarläsningen är för barn som ännu inte läser själva, och deras vuxna. Att läsa högt för små barn är bra för deras språkutveckling och barnen får ett rikt ordförråd.

Ett häfte att skriva in vad ni läst tillsammans finns på Torsby bibliotek eller hämta här. Lämna in häftet när det är ifyllt och ditt barn får en gåvobok.


Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)