Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Samir & Viktor på Våryran i Torsby centrum 31 maj

Fredagen den 31 maj är det dags för årets Våryra i Torsby centrum. Det blir en festlig dag med roliga aktiviteter och scenuppträdanden, bland annat gästas Torsby centrum av Samir & Viktor och Idol-Johanna Axelsson från Oleby i Torsby.

Aktiviteter, underhållning och prisutdelningar

Det blir massor av roliga aktiviteter för barn och vuxna hela dagen, bland annat prisudelningar för Årets butik, Årets turismpris och olika Idrottspriser.

Kulturskolan underhåller och Torsby Gymnastikförening har parkouruppvisning. Ansiktsmålning för alla barn. Barn födda 2013 kan tesrköra trampbil inför midsommarrallyt. Reko-Ringen visar upp sina verksamheter, bokbussen finns på plats i centrum, Torsby Småbåtshamn visar upp sin K-märkta veteranbåt, och mycket annat trivsamt och kul!

Välkommen!

Se hela Våryrans program.


Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)