Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Rösta på Har gjort skillnad-finalisterna

De tre finalisterna till årets Har gjort skillnad-pris är utsedda. Till vänster: Inge Olsson, SO-lärare på Frykenskolan i Torsby. I mitten: Medarbetarna vid Ransbysågen i Sysslebäck (Jan-Erik Andersson, Erik Larsson, Helene Henriksson och Arne Karlstam representerar här medarbetarna vid Ransbysågen). Till höger: Tina Bengtsson, grundare av Facebookgruppen Julhjälpen i Torsby.

Grattis till de tre finalisterna! Nu är det dags att rösta på den du vill se på prispallen när priset delas ut under festliga former på kvällen på Syssleträffen den 2 november

Rösta på olika sätt till och med söndag 13 oktober

Du kan rösta via ett formulär här på webben, med e-post, brevpost i speciella röstlådor som finns utplacerade på ett antal ställen runt om i kommunen. Du kan också rösta på dagtid på Syssleträffen den 2 november.

Läs mer om finalisterna med tillhörande motiveringar, hur du kan rösta och mer om Har gjort skillnad-priset på röstningssidan.

Till röstningssidan.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)