Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Rallyfesten startar redan lördag 10 februari i Torsby centrum

Varmt välkommen till ett Torsby centrum som sjuder av rallyfeber, fina erbjudanden och trivsamheter. Då är det Closer to Torsby. Butikerna har öppet mellan 10–14 den 10 februari 2018.

Även i år har vi äran att vara värd-och serviceplats för Rally Swedens tävlingar och folkfesten i rallyvimlet. Serviceplatsen ligger vid Torsby flygplats, ett stenkast från Torsbys spektakulära
specialsträcka i Valberget och den givna träffpunkten under rallyhelgen den 15–18 februari.

Tävla om festivalpass

Du hittar tävlingen på Visit Torsbys Facebook-sida facebook.com/visittorsby. Sista tävlingsdag är den 9 februari.

Festivalpassen gäller 15–18 februari 2018 och är din biljett till alla sträckor, serviceplatsen och Rally Swedens After Rally på serviceplatsen.

After Rally 16–17 februari på gamla torget i Torsby centrum

Välkommen på After Rally där det serveras god mat och populära Kapten Grus underhåller fredag och lördag. Partytältet i Torsby centrum är ett samarrangemang av näringslivsföreningen iTorsby tillsammans med lokala aktörer.

Läs mer om festerna och Rally Sweden

På turistbyråns hemsida kan du läsa mer om Rally Sweden: visittorsby.se/rallysweden.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)