Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Prisutdelning Årets mobila bibliotek i Stockholm

Collage av två bilder, den ena med pristagarna mot rosa bakgrund och den andra med diplomet.

Jörgen Axelsson, Nora Büttner och Annika Wredenberg fick ta emot utmärkelsen Årets mobila bibliotek 2019 vid en ceremoni i Stockholm.

Vid en högtidlig ceremoni i Stockholm den 7 november 2019 fick Torsby kommun ta emot utmärkelsen Årets mobila bibliotek av Svensk biblioteksförening.

För en tid sedan blev det klart att bokbussen i Torsby utsetts till Årets mobila bibliotek. I motiveringen skriver Svensk biblioteksförening bland annat att "organisationen inom sig har en nyfikenhet, fledibilitet och vilja att prova nya vägar, lösningar och samarbetsformer."

Vid prisutdelningen i Stockholm fanns tre representanter med från Torsby: bokbusschauffören Jörgen Axelsson, projektledare Nora Büttner och Annika Wredenberg, kulturchef. De fick ta emot diplom och blommor.

Onsdag den 20 november kl. 17.00 är det dags för en ceremoni på hemmaplan, vid biblioteket i Sysslebäck . Då överlämnas vandringspriset från förra årets vinnare, Kungsbacka. Det blir Kulturmingel med kulturskolan, Bengt Berg och Torleif Styffe.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.



Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen