Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Pippi och körsång invigde Familjecentralen Torsby

Pippi-Lotta kan man väl säga och herr Nilsson leker med en av de allra sötaste av besökarna. Härliga kören från Skogsbacken underhåller.

Det var "knökatjockt" med besökare när Familjecentralen Torsby invigdes den 10 januari 2019. Från hela kommunen, och från flera platser i länet kom besökarna. För att leka, för att sjunga, för att tala och önska familjecentralen lycka till.

Det har varit en lång väntan på familjecentralen. Flera av talarna talade om en "väldigt lång graviditet" men nu äntligen är den på plats. I nyrenoverade lokaler finns nu alltså bland annat öppen förskola, mödravård, barnhälsovård, förebyggande socialtjänst m.m.

Man har jobbat tillsammans länge förstås, och sedan några år tillbaka har delar av verksamheten funnits i "höghuset" i Torsby. Men nu på samma plats.

Här kan du se några bilder från invigningen.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)