Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Öppet hus på brandstationen

Ställföreträdande räddningschef Stefan Olsson och beredskapssamordnare Johan Westh hälsar välkommen till öppet hus

Räddningstjänsten söker personal, välkommen till öppet hus på brandstationen i Torsby lördag 14 april 2018 kl. 11-14 och lär dig vad jobbet innebär!

Då finns det personal på plats för att berätta mer och svara på frågor om vad det innebär att vara anställd i räddningstjänstens styrkor.

Du kommer att få se vad vi har för utrustning och ev. prova på att använda delar av den för att skapa dig en bättre bild av yrket.

Har du inte möjlighet att komma på öppet hus, men är intresserad och vill veta mer om jobbet, kom in till oss en annan dag eller ring till ställföreträdande räddningschef Stefan Olsson på telefon 0560-161 21 så berättar vi mer. Välkommen till oss!

Bor du och arbetar i eller i närheten av Torsby, Östmark, Vitsand, Stöllet eller Sysslebäcks tätorter?

Vill du dessutom hjälpa människor på din hemort att känna sig trygga i sin vardag? Som deltidpersonal i räddningstjänsten kommer du in i en god gemenskap, blir en viktig resurs för samhället och en tillgång i säkerhetsarbetet på ditt jobb.

Är du intresserad? Då kanske du är en av de män och kivnnor vi söker! Läs mer och sök jobbet på www.torsby.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan!

Förbered dig för vårfloden - lär dig hur av oss

Efter månader med minusgrader och rejält med snö är nu våren här och med den risk för vårflod med översvämningar som följd. Som fastighetsägare har du ett eget ansvar att skydda dig själv och din egendom. På öppet hus 14 april kan du få lära dig mer om hur du kan förbereda dig, t.ex. hur du kan täta din golvbrunn. Kom och lär dig!

Du kan också läsa mer på www.torsby.se/vårflod2018.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.



Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)