Torsby kommun
Torsby kommun

Nominera till Skillnadpriset under perioden 4/5-20/8

Nu är det äntligen dags igen och nytt för i år är att priset är indelat i två kategorier: Individ och Förening/grupp utan vinstdrivande syfte. Under perioden torsdag 4 maj - söndag 20 augusti ber vi allmänheten att nominera till Skillnadpriset, som delas ut under pompa och ståt på Syssleträffen i november.

Nytt för i år - nominera till två kategorier

Nomineringsperioden pågår torsdag 4 maj - söndag 20 augusti och nytt för i år är Skillnadriset är indelat i två kategorier: Individ och Förening/grupp utan vinstdrivande syfte. En första- och en andrapristagare per kategori kommer att röstas fram och hyllas på Syssleträffen i november. Men nu först ber vi allmänheten att nominera till dessa två kategorier. Den/de du nominerar ska verka i området Torsby kommun, och ha gjort positiv skillnad för dig eller någon annan, i stort eller smått.

Två förstapris - ett till varje kategori

Vi är stolta över att dela ut de nya priserna som vi tog fram till Skillnadpriset förra året (2022). Förstapriset går till den/de som fått flest röster från allmänheten och består av en lokalt producerad minnesgåva i form av en tavla (Fine Art Print/Gicleé) inom glas och ram av lokale Ransbykonstnären Albin Liljestrand, och ett presentkort på 5000 kronor att använda hos butikerna som är medlemmar i näringslivsföreninigen iTorsby.

Två andrapris - ett till varje kategori

Det fina andrapriset togs också fram förra året (2022) och består av ett glasfat på ca 40 cm i diameter, lokalt tillverkat av Liesbeth Singeling på Stillning Glas & Textil i Bograngen.

Nominera till de båda kategorierna så här

Klicka här för att komma till nomineringsformulären. Här finns också info om hur du kan nominera på andra sätt.

Innehållsansvarig: Ulrika Andersson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen