Torsby kommun
Torsby kommun

Matlådor till eleverna på Stjerneskolan

Från och med nästa vecka (vecka 19) kommer eleverna på Stjerneskolan att erbjudas matlådor.

Undervisningen på Stjerneskolan i Torsby sker i huvudsak på distans via webbaserade lärplattformer. Så har det varit sedan Folkhälsomyndigheten kom med den rekommendationen den 17 mars.

Skolan har sedan en vecka öppet för små grupper av elever för prov och examinationer som inte kan genomföras via distansundervisning (efter regeringens förordningsändring som öppnar för vissa undantag i distansundervisningen). Öppningen har fungerat som planerat.

Även om det tillsvidare kommer att fortsätta vara på det här viset är det nu bestämt att eleverna inom kort ska erbjudas lunch.

- Från och med nästa vecka kommer elever vid Stjerneskolan som läser på distans att ha möjlighet att hämta matlådor, säger Peter Jonsson (S) barn- och utbildningsnämndens ordförande.

Just nu pågår planering av hur utdelningen ska gå till rent praktiskt. Mer information kommer under veckan, i utskick via e-post och Teams, om hur eleverna ska göra då de beställer sina matlådor. Matsalen kommer fortfarande att vara stängd.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)