Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Markoolio, Magnus & Adrian på årets Våryra

Fredag och lördag den 11-12 maj går årets Våryra av stapeln. I år gästas vi av inte mindre än Markoolio, Magnus Carlsson och Adrian Macéus, som var och en underhåller från scenen i Torsby centrum.

Våryran i Torsby centrum arrangeras av näringslivsföreningen iTorsby som består av representanter från flera delar av näringslivet och Torsby kommun.

Fredagens stora artist på scenen är Markoolio och lördagens dragplåster är Magnus Carlsson. Våryran gästas dessutom av 12-åriga Adrian Macéus både fredag och lördag, då han har egna uppträdanden på scenen. Våryran kommer dessutom att innehålla fler scenuppträdanden av bl. a. Kulturskolan och Torsby Brass.

(Adrian Macéus hade rollen som Billys bästa kompis Michael Caffrey i musikalen Billy Elliot på Stockholms Stadsteater och några månader senare på samma scen hade han huvudrollen som Billy Elliot. Adrian har en Youtube-kanal där han lägger upp sina covers och framträdanden).

Chokladbollens dag på fredag och glitter- & glamourtema på lördag
- Sammansättningen av årets artister når en bred publik, Magnus Carlsson med sin mellorepertoar, Markoolio med sin humoristiska framtoning och Adrian som garanterat kommer att överraska hela släkten, så de här två dagarna kommer att bli festliga och trevliga för alla åldrar. Eftersom det är chokladbollens dag på fredag den 11:e maj passar vi på att hylla Torsbybakelsen mollusken och på lördag den 12:e kör vi glitter- och glamourtema i samklang med finalen i Eurovisionsschlagerfestivalen samma dag, och Magnus Carlsson på scenen här i Torsby, säger Christian Fryklund, ordförande, näringslivsföreningen iTorsby

Våryraprogrammet finns på Visit Torsbys webbsida.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)