Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Många vill gå nya vårdbiträdesutbildningen

Skolstart för nya vårdbiträdesutbildningen på Stjerneskolan, några av eleverna som är med.

Startskottet har gått för en helt ny utbildning på Stjerneskolan för vuxna elever. Det är vårdbiträdesutbildningen som har återuppstått igen.

Den är på två terminer med möjlighet att bygga på med en till. 23 förväntansfulla elever (alla är inte med på bilden), 14 kvinnor och 9 män började i måndags 3 september 2018 Några från Sunne, de flesta från Torsby. Det var planerat för 16 platser men efter annonsering i bl.a. TorsbyBladet strömmade intresserade till och man utökade till 23 platser.

Till våren är de klara och kan söka arbete inom äldreboenden och handikappboenden. De som väljer att gå vidare med en tredje termin kan söka fler jobb, t.ex. inom hemtjänst eller på sjukhuset. Vi önskar dem god lycka i sina studier på Stjerneskolan!

Vill du veta mer om vuxenutbildningar på Stjerneskolan, hör av dig till rektor Rose-Marie Johnsdotter på tfn 0560-163 04, studie- och yrkesvägledare Kristina Sandberg 0560-163 07 eller administratör Mikael Bodén 0560-163 11.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)