Torsby kommun
Torsby kommun

Låna strömmande film via biblioteket - Cineasterna

Cineasterna är bibliotekets nya tjänst där du kan låna filmer hemifrån. Välj mellan flera tusen filmer. Det enda du behöver är ett lånekort med pinkod och en dator/surfplatta/mobiltelefon samt internetuppkoppling.

Nu kan även Torsby bibliotek erbjuda sina låntagare Cineasterna som är helt gratis. Du kan låna 8 filmer i månaden och det är enkelt att använda tjänsten. Det finns filmer för både barn och vuxna, allt från klassiker till spänning och underhållning.

Så här gör du

Gå in på www.cineasterna.se, välj "Torsby bibliotek" i rullistan mitt på skärmen och klicka på "Gå vidare".
Leta upp en film som du vill se och klicka på den. Fyll i ditt personnummer eller lånekortsnummer och pinkod. Klart! Filmen är tillgänglig i 48 timmar efter att du lånat den.

Om du vill kan du skapa ett konto, men du behöver inte. Skapar du ett konto så kan du gå in och se vilka filmer som du har sett.

Det är precis som när du lånar böcker på biblioteket. Du kan välja att ha lånehistorik för att se vilka böcker du läst.

Här kan du se en film om hur man gör.

Saknar du lånekort eller pinkod, eller vill veta mer så hör av dig till biblioteket så hjälper vi dig. Ring 0560-161 08.

På Cineasternas webbplats finner du svar på svar på vanliga frågor och bra guider.

Välkommen att streama film via Cineasterna!


Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen