Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Köp 4-dagars Torsbykalaspass senast 22/6 för 300 kr

Passa på! Om du köper ditt kalaspass senast den 22 juni 2017 så får du 100 kronor i rabatt. Med kalaspasset går du in på kalasområdet i Herrgårdsparken alla fyra kvällarna.

Torsbykalaset är det allra första i sitt slag och arrangeras av Torsby kommun och Torsby handel i Torsby centrum på dagtid och i Herrgårdsparken på kvälls/nattetid.

Torsbykalaset består av fyra olika kalas: Barnkalaset, Humorkalaset, Countrykalaset och Allsångskalaset. Under dessa fyra kalas blir det musik och underhållning på hög nivå. Torsby gästas av nationellt kända artister och lokala humor- och musikartister. Det senaste tillskottet är imitatören och skådespelaren Thomas Petersson som gästar Humorkalaset.

Varje dag under perioden 12-15 juli är det roliga akriviteter för alla åldrar i Torsby centrum och på kvällstid scenuppträdanden i Herrgårdsparken.
Läs mer om Torsbykalaset och vad som sker i Torsby centrum på dagtid och i Herrgårdsparken på kvällen på www.visittorsby.se/torsbykalaset2017länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Välkommen!

 

 

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)