Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Invigning av Torsby Lärcenter!

Torsby Lärcenter invigs torsdagen den 16 augusti 2018 kl. 13. Välkommen! (Foto: javi_indy/Freepik)

Torsdagen den 16 augusti 2018 kl. 13 är det invigning av Torsbys första lärcenter. Välkommen dit för att få veta mer och ge dina synpunkter! Vi visar och demonstrerar nya telebildutrustningen. Fika serveras.

Invigningen är i Torsby bibliotek, Fabriksgatan 2 i Torsby.

Vid invigningen deltar kommunalrådet Ann-Katrin Järåsen, barn- och utbildningsnämndens ordförande Peter Jonsson och Kent Wallén från Nitus, föreningen för lärcenter i Sverige.

Dessutom även representanter från företagen i Torsby och Torsby kommun: Arbetsförmedlingen, Torsby sjukhus, Torsby utveckling AB (Tuab), Torsby kommuns socialförvaltningens vård- och omsorgsavdelning, arbetsmarknadsavdelningen och Stjerneskolans vuxenutbildning.

Om Torsby Lärcenter

Torsby Lärcenter erbjuder vuxenutbildning inom en rad olika områden, dels på gymnasienivå, dels på högskolenivå. Utbildningarna är förlagda till skola, arbetsplats, på distans eller i en kombination.

Sista ansökningsdatum till höstens kurser är 15 augusti.

Här kan du läsa mer om Torsby Lärcenter.

Välkommen till invigningen!

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)