Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Höstglöd 28 sept-6 okt 2019 bjuder på många upplevelser

En logga med texten Höstglöd mot vit bakgrund med röd ram runt

Det händer mycket under Höstglöd 28 september - 6 oktober 2019

Wermland Opera gästar Kärrbackstrand och Solvik, Marit Kapla både Torsby och Ransby, Galakväll ordnas till förmån för Världens barn, den restaurerade bastun i Kvarntorp invigs och Solala är på Stjärnan ... Listan är lång - Höstglöd är på gång.

Varje år återkommer Kulturveckan Höstglöd, första veckan i oktober, och som vanligt är det ett välfyllt program som kommunens föreningar och andra aktörer arbetat fram.

- Ja, vilket engagemang, vilken glöd det finns i alla dessa föreningar och andra som är med och ordnar dessa evenemang, säger Annika Wredenberg, kulturchef.

Som vanligt är det en väldig bredd från utställningar till släktforskning, barnteater , musik och föreläsningar. Här finns hela programmet för Höstglöd 2019

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)