Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Holmesskolan och fritidshemmen öppnar

I samråd med Smittskydd Värmland öppnar Holmesskolan verksamheten igen, tisdagen den 6 april.

Fritidshemmen kommer att öppna tisdagen den 6 april för alla som behöver barnomsorg. Verksamheten på fritids kommer att ha utökad utevistelse. Skolan startar igång verksamheten måndagen den 12 april.

Vi följer utvecklingen av smittläget noggrant. Skulle några förändringar ske innan tisdag 6 april eller måndag 12 april kommer vi att meddela vårdnadshavare detta via e-post.


2021-03-26
Tidigare information ang stängningen av Holmesskolan:

Skolan har fyra nya bekräftade fall av covid-19 i personalgruppen och flera av personalen är hemma med symtom. Elevnärvaron på skolan är dock fortfarande hög, men på inrådan av Smittskydd Värmland och den samhällsspridning av covid-19 som nu finns, stänger vi verksamheten vecka 13. Grundsärskolan är däremot inte stängd.

Skolan erbjuder möjlighet att den som vill kan hämta matlåda till sitt barn. Mer information finns på www.torsby.se/coronainformationvardnadshavare.

Fritidshemmen är också stängda

Fritidshemmen har stängt 29 mars till och med 1 april. Detta för att förhindra fortsatt smittspridning, och därför ombeds vårdnadshavarna att själva ordna barnomsorg.

Fritidshemsplats under denna tid erbjuds endast till:

  • Elever som går på grundsärskolan och som inte kan få barnomsorg ordnad på annat sätt.

  • Elever vars båda föräldrar arbetar i s.k. samhällsviktig verksamhet.

Föräldrar som arbetar inom samhällsviktig verksamhet och som har behov av fritidshem 29 mars-1 april ska anmäla detta till skolan senast på söndag.

(Vad som menas med samhällsviktig verksamhet kan man läsa på vår webb.)

Under påsklovet planeras fritidshemmet att ha öppet för alla

Fritidshemmen kommer, om vi inte får några andra direktiv från Smittskydd Värmland, att öppna igen tisdagen den 6 april för alla som behöver barnomsorg. Skulle det bli några ändringar i det beslutet kommer information att skickas ut till berörda vårdnadshavare.

Vårdnadshavarna har fått information

På fredag eftermiddag 26 mars har ett mail gått ut till samtliga vårdnadshavare med barn på Holmesskolan, med information om den kommande stängningen.

Cirka 300 elever går på Holmesskolan, ca 260 av dem på fritidshemmet.

Kontaktperson

Rektor Johan Nilsson, tfn 073-280 73 57 och johan.nilsson@torsby.se

Innehållsansvarig: Johan Nilsson
Senast genomgången:
Senast uppdaterad:

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen