Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Hej företag & föreningar i Torsby kommun

Lördagen den 2 november är det dags för den tredje upplagan av Syssleträffen och vi ser fram emot ett välbesökt och trivsamt event även i år. Nu är det dags för företag och föreningar att anmäla sig till företags- & föreningsmässan som pågår under dagen kl. 11-16, då det också blir en massa aktiviteter och roligheter för alla åldrar.

Syssleträffen, med företags- & föreningsmässan som arrangeras i GA-hallen i Sysslebäck, har blivit en uppskattad tradition, enligt många deltagare och besökare.

Välkommen att anmäla dig till företags- & föreningsmässan

Vi hälsar företag, föreningar och andra organisationer välkomna att delta på företags- & föreningsmässan som är öppen kl. 11.00-16.00. Passa på, ställ ut och visa upp din verksamhet tillsammans med andra aktörer i området. Ett ypperligt tillfälle att synas och marknadsföra din verksamhet, knyta kontakter, träffa gamla och nya kunder, göra affärer eller helt enkelt bara informera dig om vilka aktörer som finns i området och vad de erbjuder.

Kostnad, utställarplats med mera

Kostnaden för företag att delta är 1 000 kr exkl. moms. Då får du en utställaryta på max 4x2 meter,
ett utställarbord och två stolar, två fika- och lunchkuponger. Om du är i behov av mer utrymme så försöker vi lösa det i mån av plats när du installerar dig. Ta med eget material så som dukar, pennor, papper, tejp, elkablar, bjudgodis och annat som du behöver under mässan.

Anmälan senast fredag 18 oktober

Anmäl dig till mässan senast fredag 18 oktober till Ann-Cathrin Carlson på tfn: 0560-166 32 eller e-post: ann-cathrin.carlson@torsby.se

Ange följande vid anmälan

  • Företagets/föreningens namn och kontaktperson
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Fullständig faktureringsadress.

Kontakta oss om du har frågor

Anna-Lena Carlsson
tel: 076-816 57 42
e-post: anna-lena.carlsson@torsby.se

Maria Altonen
tel: 070-243 07 32
e-post: maria.altonen@torsby.se


Kort fakta om Syssleträffen

Syssleträffen är ett festligt heldagsevent med mässa, aktiviteter och underhållning för företaget, föreningen, familjen, släkten och kompisarna. Syssleträffen arrangeras av Tuab, näringslivsföreningen iTorsby och företagarnätverket i norra Klarälvdalen i samarbete med Torsby kommun.

Se film från Syssleträffen förra året (2018).
(Länk till videoklippen på TUAB:s facebooksida, här hittar du bland annat filmen från Syssleträffen 2018).

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)