Torsby kommun
Torsby kommun
[ARKIVMATERIAL]
Sidan kan innehålla uppgifter som blivit inaktuella.

Guldkant på tillvaron

Från och med idag 1 april och några veckor framöver kommer brukare inom Vård- och omsorg i Torsby kommun få en liten extra guldkant på tillvaron.

Coronaviruset har stor inverkan i brukarnas vardag och därför vill Torsby kommun bjuda på lite extra gott samtidigt som vi stöttar det lokala näringslivet. Detta rör verksamheter inom särskilt boende, hemtjänst och LSS.

Varje verksamhet har fått önska vad just de vill ha för guldkant. Det kommer bli pizza, smörgåstårta, bakelser och tårta till kaffet och choklad! Just choklad får de personer som har hemtjänst. Hemtjänstpersonalen tar med sig lokalproducerade chokladpraliner från Naturpralinen ut till varje brukare.

Först ut var äldreboendet Lövenstrand i Torsby, där hade man hade önskat sig smörgåstårta! Smörgåstårtan levererades idag av Fika. På fredag är det dags för smörgåstårta igen och då från Wienerkonditoriet som ska levereras till boende på Solliden. Nedergårdens Vilt och natur kommer att leverera smörgåstårta till Dalbygården på fredag.

Saknar du någon information?
Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.Bekräfta att du är en människa: * (obligatorisk)
Till toppen